Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με την χρήση πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των:

  • Visa
  • MasterCard
  • Maestro
  • American Express
  • Diners

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass.


Ασφάλεια στις ηλεκτρονικές συναλλαγές

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Αντικαταβολή

Μπορείτε να επιλέξετε εξόφληση της παραγγελίας σας με αντικαταβολή, δηλαδή με καταβολή του οφειλόμενου ποσού στον εξουσιοδοτημένο προς είσπραξη διανομέα της εταιρίας courier κατά την παράδοση της παραγγελίας. Πληρώνετε με την παραλαβή του δέματος, στην πόρτα σας. Το κόστος της υπηρεσίας αντικαταβολής ανέρχεται στα 2€ ανά αποστολή.

*Η υπηρεσία της αντικαταβολής ισχύει μόνο για εξόφληση και αποστολή παραγγελιών στην Ελλάδα.


Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Στην περίπτωση έχετε ήδη λογαριασμό Πειραιώς μπορείτε να επιλέξετε την τραπεζική κατάθεση. Τα έξοδα συναλλαγής από τράπεζα εκτός της Πειραιώς βαρύνουν τον πελάτη. Σε περίπτωση κατάθεσης από άλλη τράπεζα χωρίς κάλυψη των επιπλέον εξόδων, το ποσό θεωρείται ανεπαρκές, η παραγγελία ακυρώνεται και τα χρήματα επιστρέφονται.
Σας παραθέτουμε τον ακόλουθο Τραπεζικό λογαριασμό:

Δικαιούχοι Λογαριασμού: ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΜΑΡΓΙΩΛΟΣ ΟΕ

Τράπεζα: ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR03 0172 4060 0054 0609 5473 738

*Παρακαλείσθε να αναγράφετε πάντα στην αιτιολογία κατάθεσης τον κωδικό της παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας για την ταυτοποίηση του εμβάσματος.

**Σας επισημαίνουμε ότι σε περίπτωση μη καταβολής του αντιτίμου της παραγγελίας σας εντός 7 εργάσιμων ημερών η παραγγελία θα ακυρώνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ή ειδοποίησης μέσω mail.

Πληρωμή μέσω paypal

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω της απολύτως ασφαλούς πλατφόρμας ηλεκτρονικών συναλλαγών PayPal.