Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Ανοξείδωτο Δοχείο Φαγητού ECOlunchbox 650ml Seal Cup XL | BPA Free - Plastic Free

21.90
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου)
KX-1017
In stock
+

Seal Cup XL

Το Seal Cup ™ XL είναι ένα ευέλικτο κυλινδρικό δοχείο-το μεγαλύτερο της σειράς-από ανοξείδωτο χάλυβα για τρόφιμα με ένα καπάκι σιλικόνης χωρίς διαρροές. Αποτελεί μέρος της συλλογής ECOlunchbox Blue Water Bento που διαθέτει μη τοξικά διαλύματα από ανοξείδωτο χάλυβα και καπάκια σιλικόνης που είναι φιλικά προς τον ωκεανό, στεγανά και 100% χωρίς χρήση πλαστικού (plastic free).

Το καπάκι από σιλικόνη που δεν περιέχει πλαστικό είναι απόλυτα φιλικό προς το ωκεανό. Είναι σχεδιασμένο για οικογένειες που αγαπούν τα μη τοξικά σκεύη αποθήκευσης ECOlunch από ανοξείδωτο χάλυβα, αλλά επιθυμούν την άνευ διαρροών ευκολία των πλαστικών καπακιών.

Επειδή τα δοχεία μεσημεριανού γεύματος Blue Water Bento έχουν σχεδιαστεί για τον ωκεανό και από τον ωκεανό, είναι η ομορφιά των ακρογιαλιών που βρέθηκαν στα κοχύλια και ενέπνευσαν την υφή του καπακιού σιλικόνης του Seal Cup XL.

Διαστάσεις: 15,24cm διάμετρος και 7cm ύψος.

Χωρητικότητα:650ml.

Βάρος σκεύους: 170gr


Γνωρίστε το προϊόν..
  • Κατασκευασμένα από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι σειράς 304, χωρίς καθόλου πλαστικά μέρη και τοξικές ουσίες, είναι η ιδανική και η πιο αξιόπιστη λύση για μεταφορά τροφίμων χωρίς διαρροές
  • Το καπάκι σιλικόνης διατηρεί τα τρόφιμα ασφαλή και ακίνδυνα καθώς δεν περιέχει BPA και φθαλικές ενώσεις και προστατεύει από διαρροές λόγω της υψηλής στεγανότητας που παρέχει.
  • Κάθε δοχείο έχει χαραγμένο το απόβαρο στο κάτω μέρος ανάγλυφα βοηθώντας τις καθημερινές σας αγορές και το zero waste τρόπο ζωής σας.
  • Τα καπάκια διαθέτουν λειτουργικό σχεδιασμό για πρακτικό άνοιγμα και κλείσιμο.
  • Το καπάκι και ο περιέκτης πλένονται στο πλυντήριο πιάτων.
  • Μπορείτε να ζεστάνετε το περιεχόμενο σε απλό φούρνο.
  • Ο συνδυασμός ανοξείδωτου χάλυβα με σιλικόνη καθιστά το συγκεκριμένο σκεύος φύλαξης αρκετά ελαφρύτερο από τα αντίστοιχα γυάλινα αλλά και πλήρως ανθεκτικό σε περίπτωση πτώσης καθώς είναι άθραυστο.

Κάποιες συμβουλές..

Για το άνοιγμα: Σηκώστε απαλά το καπάκι κρατώντας ως λαβή τις άκρες .

Για το κλείσιμο: Τοποθετήστε το καπάκι σιλικόνης πάνω στον περιέκτη και πιέστε ελαφρά τις γωνίες ώστε να εξασφαλιστεί πλήρες σφράγισμα και απόλυτη στεγανότητα. Οι άκρες στο καπάκι δεν έχουν σχεδιαστεί για να γυρνάνε ανάποδα και μπορεί να εμφανιστούν ρωγμές. Το καπάκι θα λειτουργεί και πάλι σωστά αλλά οι ρωγμές δεν είναι και η καλύτερη ιδέα.Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Μια επιχείρηση με όραμα να κατασκευάζει δοχεία φαγητού χωρίς πλαστικό!


Η ecolunchbox γεννήθηκε από την ιδέα ότι η αλλαγή μπορεί να ξεκινήσει από το μεσημέρι. 


Σκοπός της να εξαλειφθούν τα πλαστικά από τις κουζίνες και μαζί με αυτά η έκθεση των παιδιών στις τοξίνες που περιέχουν.

Φάνηκε σαν μια αρκετά απλή ιδέα. 

Έτσι έφτασε η στιγμή για το στο σχεδιασμό μιας γραμμής προϊόντων.


Μια καινοτομία με δοχεία για μεσημεριανό γεύμα, τσάντες και αξεσουάρ για φαγητό.


Δοχεία που είναι υγιεινά για τους ανθρώπους και τον πλανήτη, με σαφές το μήνυμα ότι πια υπάρχει εναλλακτική.


Η ECOlunchbox ελπίζει να θεωρηθεί μέρος της λύσης για την πλαστική ρύπανση. 


Ένα ταξίδι προς τις νέες συνήθειες μπορεί να ξεκινήσει από οπουδήποτε. 


Παρέχοντας τα φιλικά προς το έδαφος δοχεία και αξεσουάρ γευμάτων για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να εξομαλύνουν τις συνήθειες τους κατά το μεσημέρι, ελπίζει να τους ενθαρρύνει να προχωρήσουν στη μείωση χρήσης πλαστικών σε πολλά άλλα μέρη της ζωής τους.

the panda logo

Καλέστε μας για ό, τι χρειαστείτε!

καλέστε μας 211 4116525