Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Ανοξείδωτο Δοχείο Φαγητού ECOlunchbox 710ml Splash Box | με αεροστεγές ορθογώνιο μπλε καπάκι από σιλικόνη

36.90
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου)
KX-1015
In stock
+

ECOlunchbox Splash Box

Η ανάγκη για ένα ελαφρύ,στεγανό κουτί τροφίμων μπορεί να συμβεί.Η λύση για αυτό είναι Splash Box από την ECOlunchbox. Χρησιμοποιώντας αυτό το plastic free σκεύος από ανοξείδωτο ατσάλι και καπάκι από σιλικόνη μπορείτε να εξαλείψετε τη χρήση πλαστικών μιας χρήσης κατά το μεσημέρι, όταν το επαναχρησιμοποιείτε.

Εμπνευσμένο από τις θάλασσες προστατεύει τις θάλλασες. Το μεσημεριανό σας γεύμα μπορεί περιέχει περίπου 700 ml, τα οποία σας προσφέρουν μια ικανή ποσότητα τροφής. Πλένεται με όλα του τα μέρη στο πλυντήριο ενώ μπορείτε να ζεστάνετε το περιεχόμενό του σε απλό φούρνο μέχρι τους 200 βαθμούς.

Διαστάσεις: 16.5cm x 12,1cm x 5,1cm

Χωρητικότητα: 710ml

Βάρος: 222gr


Γνωρίστε το προϊόν..
  • Κατασκευασμένα από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι σειράς 304, χωρίς καθόλου πλαστικά μέρη και τοξικές ουσίες, είναι η ιδανική και η πιο αξιόπιστη λύση για μεταφορά τροφίμων χωρίς διαρροές
  • Το καπάκι σιλικόνης διατηρεί τα τρόφιμα ασφαλή και ακίνδυνα καθώς δεν περιέχει BPA και φθαλικές ενώσεις και προστατεύει από διαρροές λόγω της υψηλής στεγανότητας που παρέχει.
  • Κάθε δοχείο έχει χαραγμένο το απόβαρο στο κάτω μέρος ανάγλυφα βοηθώντας τις καθημερινές σας αγορές και το zero waste τρόπο ζωής σας.
  • Τα καπάκια διαθέτουν λειτουργικό σχεδιασμό για πρακτικό άνοιγμα και κλείσιμο.
  • Το καπάκι και ο περιέκτης πλένονται στο πλυντήριο πιάτων.
  • Μπορείτε να ζεστάνετε το περιεχόμενο σε απλό φούρνο.
  • Ο συνδυασμός ανοξείδωτου χάλυβα με σιλικόνη καθιστά το συγκεκριμένο σκεύος φύλαξης αρκετά ελαφρύτερο από τα αντίστοιχα γυάλινα αλλά και πλήρως ανθεκτικό σε περίπτωση πτώσης καθώς είναι άθραυστο.
Κάποιες συμβουλές..

Για το άνοιγμα: Σηκώστε απαλά το καπάκι κρατώντας ως λαβή τις άκρες .

Για το κλείσιμο: Τοποθετήστε το καπάκι σιλικόνης πάνω στον περιέκτη και πιέστε ελαφρά τις γωνίες ώστε να εξασφαλιστεί πλήρες σφράγισμα και απόλυτη στεγανότητα. Οι γωνίες στο καπάκι δεν έχουν σχεδιαστεί για να γυρνάνε ανάποδα και μπορεί να εμφανιστούν ρωγμές. Το καπάκι θα λειτουργεί και πάλι σωστά αλλά οι ρωγμές δεν είναι και η καλύτερη ιδέα.Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Μια επιχείρηση με όραμα να κατασκευάζει δοχεία φαγητού χωρίς πλαστικό!


Η ecolunchbox γεννήθηκε από την ιδέα ότι η αλλαγή μπορεί να ξεκινήσει από το μεσημέρι. 


Σκοπός της να εξαλειφθούν τα πλαστικά από τις κουζίνες και μαζί με αυτά η έκθεση των παιδιών στις τοξίνες που περιέχουν.

Φάνηκε σαν μια αρκετά απλή ιδέα. 

Έτσι έφτασε η στιγμή για το στο σχεδιασμό μιας γραμμής προϊόντων.


Μια καινοτομία με δοχεία για μεσημεριανό γεύμα, τσάντες και αξεσουάρ για φαγητό.


Δοχεία που είναι υγιεινά για τους ανθρώπους και τον πλανήτη, με σαφές το μήνυμα ότι πια υπάρχει εναλλακτική.


Η ECOlunchbox ελπίζει να θεωρηθεί μέρος της λύσης για την πλαστική ρύπανση. 


Ένα ταξίδι προς τις νέες συνήθειες μπορεί να ξεκινήσει από οπουδήποτε. 


Παρέχοντας τα φιλικά προς το έδαφος δοχεία και αξεσουάρ γευμάτων για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να εξομαλύνουν τις συνήθειες τους κατά το μεσημέρι, ελπίζει να τους ενθαρρύνει να προχωρήσουν στη μείωση χρήσης πλαστικών σε πολλά άλλα μέρη της ζωής τους.

the panda logo

Καλέστε μας για ό, τι χρειαστείτε!

καλέστε μας 211 4116525